[rev_slider home_slider]
OVER ONS
Een project dat allerminst standaard is, qua complexiteit een grote uitdaging is en waar vakmanschap en creativiteit onmisbaar zijn; daar gaat ons hart sneller van kloppen. Of het nu om de verbouwing van een oud grachtenpand in het centrum van Amsterdam gaat, de ontwikkeling en bouw van een luxe villa in Het Gooi of de renovatie van een karakteristieke school of restaurant. Bouwbedrijf Van den Hengel pakt dergelijke projecten met heel veel vakkundigheid en enthousiasme op!

Lees meer

01

"Maatwerk van het hoogste niveau binnen de bouwtechnische mogelijkheden"

Pas als u tevreden bent, zijn wij dat bij Van den Hengel ook

Vakgebieden

Woning-/Villabouw

Met de bouw van een nieuw huis creëert u een stukje toekomst. Een toekomst waar u een hoofdrol in vervult. Wij nemen uw wensen als uitgangspunt en ontwikkelen en bouwen een woning die volledig aansluit bij uw leefstijl. Een woning die helemaal van u is en nergens anders ter wereld te vinden is.

Bekijk projecten

Appartementen

Wij hebben ervaring in utiliteits- en woningbouw; de perfecte basis voor de ontwikkeling en bouw van appartementen waarin beide aspecten samenkomen. Bij een appartementengebouw is sprake van een groot aantal klanten; alle toekomstige bewoners. Ons doel is hen een veilige en vertrouwde woonomgeving te bieden waar ze een fijne toekomst tegemoet gaan.

Bekijk projecten

Verbouw

Gezinsuitbreiding, een andere baan, een ruimtevragende hobby of een veranderende leefstijl; elke verbouwing heeft een eigen reden. En elke klant heeft andere wensen. Wij luisteren naar uw wensen en maken samen met u een bouwtechnisch uitvoerbaar plan. Een soepel bouwproces zonder verrassingen, met een eindresultaat dat volledig voldoet aan uw verwachtingen; dat is ons doel.

Bekijk projecten

Energetische maatregelingen

U bent tevreden over uw woning en de plek waar u woont, maar loopt tegen die hoge maandelijkse energiekosten aan. Wij komen graag bij u langs om uw woning te bekijken en u te adviseren op welk vlak energetische verbeteringen mogelijk zijn. Uiteraard inclusief een inschatting van de terugverdientijd die deze investering met zich meebrengt.

Energetische maatregelen bij utiliteitsbouw

Verduurzaming is een ‘hot item’. Wilt u weten hoe u een bijdrage kunt leveren aan een duurzamere leef- en werkomgeving? Wij komen graag bij u langs om uw pand te bekijken en u te adviseren over energetische verbeteringen.

Bekijk projecten

Utiliteitsbouw
Kantoren

Bij de bouw van een nieuw kantoor gaan functionaliteit en uitstraling hand in hand. Maar soms hebben deze twee begrippen ook de neiging elkaar te beconcurreren. Wij maken samen met u een helder en gedegen plan. Het resultaat: een kantoor waar het voor uw medewerkers plezierig werken is en dat tegelijkertijd als visitekaartje dient voor uw bedrijf.

Scholen

Prestaties van leerlingen zijn in grote mate afhankelijk van hun omgeving. Het schoolgebouw speelt daarin een belangrijke rol. Een plek die hun uitdaagt om te leren, maar zeker ook een plek waar ze zich veilig en op hun gemak voelen. Wij werken graag in bouwteam om al in een vroeg stadium alle kennis te verzamelen en tot een maximaal resultaat te komen voor u en uw leerlingen.

Commerciële-,horeca-, sportfaciliteiten

Hotels, bars en restaurants: de bouw ervan vergt specialisme en maatwerk. Elke horecagelegenheid heeft zijn eigen uitstraling die ervoor zorgt dat klanten juist voor die plek kiezen. Daarnaast speelt functionaliteit ook een belangrijke rol. Wij hebben de bouw van een aantal mooie horecagelegenheden op onze naam staan, zoals het Lloyd Hotel in Amsterdam, de Basketbar voor de Universiteit Utrecht en Jamie Olivers restaurant Fifteen in Amsterdam.

Bekijk projecten

Herbestemming

Uw pand is verouderd, voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd en/of de functie sluit niet meer aan op de behoeften vanuit de omgeving. U kunt koste wat het kost proberen het gebouw in haar bestaande functie nieuw leven in te blazen. U kunt ook nadenken over een creatieve oplossing, oftewel herbestemmen. Wij denken graag met u mee!

Bekijk projecten

Renovatie
Renovatie

Uw gebouw gaat al wat jaartjes mee en is toe aan een opknapbeurt, waardoor het weer volledig aan de eisen van deze tijd voldoet. Dit kan gaan om (kleine) aanpassingen op het gebied van duurzaamheid en brandveiligheid, maar het kan ook een totale verbouwing betekenen waarbij het gebouw van binnen helemaal wordt gestript. In alle gevallen geldt dat wij uw pand renoveren met het oog op de toekomst. Nieuwe materialen en technieken passen we hierbij graag toe.

Upgrading/restyling

Wilt u puur en alleen de uitstraling van uw pand aanpakken? Dan spreken we over een upgrading/restyling. In dat geval gaat het bijvoorbeeld over het vervangen van materialen en aanpassen van het kleuren. Oftewel; het aanmeten van een moderner jasje.

Bekijk projecten

Restauratie

Het opknappen van monumentale panden met hun karakteristieke eigenschappen: voor ons vormen deze projecten de kers op de taart. Of het nu gaat om het bijslijpen van gevoelig natuursteen of het polijsten van een authentieke gevel; wij verstaan ons vak. Daar voegen we een flinke hoeveelheid creativiteit en een gezonde dosis geduld aan toe. Met adembenemend mooie resultaten tot gevolg.

Bekijk projecten

Onderhoud, Nazorg, MJOP

Bij de oplevering doen wij niet de deur achter ons dicht. Wij vinden nazorg ontzettend belangrijk en beschikken over een servicedienst die 24/7 bereikbaar is. Ook maken we graag een meerjaren onderhoudsplan (MJOP), zodat uw pand ook na oplevering voortdurend in optimale staat verkeert. Zonder dat u er naar om hoeft te kijken.

Gebouwen worden steeds onderhoudsvriendelijker gebouwd. Helemaal onderhoudsvrij zijn ze echter nooit. Elk pand heeft vroeg of laat onderhoud nodig en wij zijn u daarbij graag van dienst. Onze allround vakmensen zorgen voor een snelle en efficiënte aanpak van uw onderhoudsvraag. Het zijn stuk voor stuk communicatief vaardige mensen die zich ervan bewust zijn dat de werkzaamheden bij uw bedrijf of organisatie doorgaan en daar rekening mee houden.

Bekijk projecten

ACTUELE PROJECTEN

Wij zijn trots op ons werk en dat mag gezien worden

Prescan Baarn

Bekijk Project

Bloemendalsestraat 34, Amersfoort

Bekijk Project

Nieuwstraat 10-11, Amersfoort

Bekijk Project

Alexander Monroe ziekenhuis

Bekijk Project

Beeld en geluid

Bekijk Project

Nieuwbouw Sint Willibrordusstraat 105-111 Amsterdam

Bekijk Project

Nieuwbouw Zorgvilla Blaricum

Bekijk Project

Keune

Bekijk Project

Restauratie en verbouw Nieuwe Gracht 80 Haarlem

Bekijk Project

Nieuwbouw clubgebouw v.v. Hees Soest

Bekijk Project

KLANTEN

Wij hebben onder andere met de volgende klanten gewerkt

Thoalfiqar Abbas
Thoalfiqar Abbas ( Project Manager, Technical operations Our/Vodka Pernod-Ricard )
“Working in Amsterdam as a non-Dutch speaker was proven to be much easier than expected directly due to the knowledge and willingness of Van den Hengel; A contractor that delivers in a fast-paced and demanding construction project.”
Cees van Maanen
Cees van Maanen ( Projectleider Architectenbureau Atelier 3 )
“Architectenbureau  Atelier3 staat voor kwaliteit en bouwbegeleiding ten behoeve van een zorgeloos bouwtraject. Bouwbedrijf Van den Hengel levert vakmanschap, betrouwbaarheid en het vermogen in alle stadia mee te denken in het bouwproces. Aannemer en Architect leveren zo samen een topproduct voor elke opdrachtgever."
Willem Hoefsmit
Willem Hoefsmit ( Projectmanager LKSVDD Architecten )
“Bij de bouw van een grote villa heb ik Bouwbedrijf Van den Hengel leren kennen als een accurate en betrouwbare partner. Het bedrijf heeft gedegen vaklieden in dienst die een fraai eindresultaat garanderen. Het project is binnen de vooraf vastgestelde randvoorwaarden gerealiseerd. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.”
Jos Heuer
Jos Heuer ( Directeur Bedrijfsvoering De Werkplaats Kindergemeenschap )
"Van den Hengel is een goede, betrouwbare aannemer die de werkzaamheden niet alleen goed plant, maar deze ook binnen de afgesproken termijnen uitvoert. De kwaliteit van het geleverde werk is prima en tot en met de opleveringsschoonmaak is alles goed verzorgd. De samenwerking is prettig en de prijs is in verhouding tot het geleverde werk."
Michael Geurts MBA
Michael Geurts MBA ( Service Manager Rabobank )
"De samenwerking met van den Hengel is constructief waarbij de medewerkers van Van den Hengel in staat zijn om pro-actief met de klant mee te denken om te komen tot een goede bouwkundige oplossing. Van den Hengel is een no nonsens bedrijf die het belang van de klant voorop heeft staan."
Kristian van Zijtveld
Kristian van Zijtveld ( Directeur Verenigde Nederlandse Apotheken )
"Wij werken al jaren zeer plezierig samen met Bouwbedrijf van den Hengel en zij hebben voor ons vele apotheken en gezondheidscentra gebouwd en verbouwd. De medewerkers van Van Den Hengel zijn kundig, flexibel en betrouwbaar, hetgeen bijdraagt aan het realiseren van onze doelstellingen. Wij werken naar volle tevredenheid samen met Bouwbedrijf van den Hengel en zijn voornemens dit nog jaren te continueren."