DCIM100MEDIADJI_0930.JPG

Over ons bedrijf

Een project dat allerminst standaard is, qua complexiteit een grote uitdaging is en waar vakmanschap en creativiteit onmisbaar zijn; daar gaat ons hart sneller van kloppen. Of het nu om de verbouwing van een oud grachtenpand in het centrum van Amsterdam gaat, de ontwikkeling en bouw van een luxe villa in Het Gooi of de verbouwing van een karakteristieke school of restaurant.

Van den Hengel blinkt uit in veelzijdigheid, vakmanschap, betrokkenheid en een flinke dosis enthousiasme voor het vak. Waar veel bouwbedrijven de keuze maken te standaardiseren, gaan wij juist voor exclusiviteit. De projecten die wij realiseren, zijn zo uniek dat er geen standaard oplossing voor te bedenken is.

Elk project is voor ons dus daadwerkelijk maatwerk, volledig afgestemd op uw wensen en de bouwtechnische mogelijkheden die uw gebouw te bieden heeft.

Waar wij voor staan

Organiserend

U bent de baas over uw project, maar de dagelijkse leiding nemen wij u uit handen. Wij zorgen ervoor dat de trein op de rails blijft rijden en op het juiste moment het station bereikt. En uiteraard zorgen we ervoor dat u voortdurend blijft aangesloten.

Betrokken

Wij hebben allround vakmensen in dienst uit de directe omgeving. Mensen die enorm betrokken zijn bij ons bedrijf en onze klanten. Ze doen En hun uiterste best doen om van uw project een succes te maken.

Klantgericht

Elk project dat wij aanpakken is gebaseerd op de wensen vanuit de klant. Elke klant is uniek en zo behandelen wij haar ook zo. We leven ons in zijn/haar situatie in en zijn tegelijkertijd duidelijk over de bouwtechnische mogelijkheden. U weet als klant dus exact waar u aan toe bent.

Flexibel

Elk project is bij ons anders en elke klant is uniek. Dat vergt flexibiliteit. Onze medewerkers zijn daarop geselecteerd. Ze beschikken over het nodige inlevingsvermogen en passen zich gemakkelijk aan.

Passioneel

Als je werkt met passie kom je tot de mooiste resultaten. Wij durven met recht te zeggen dat wij een bedrijf zijn met hart voor ons vak. Onze medewerkers zijn uiterst gedreven om een optimaal resultaat te bereiken voor u als klant.

Creatief

Onze projecten kenmerken zich door een hoge mate van complexiteit en bijzonderheid. Daarvoor is creativiteit nodig. Als u een wens heeft die bouwtechnisch niet mogelijk is, leggen we ons daar niet zomaar bij neer. Wij gaan op zoek naar een alternatief. Net zo lang tot u tevreden bent.

Duidelijk en open

Bouwen is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid. Wij werken met een open begroting. De prijsopbouw is duidelijk weergegeven, zodat u vanaf het begin af aan weet waar u aan toe bent.

Inlevend maar reëel

Wij leven ons in, in u als klant. Op basis van uw wensen en onze bouwtechnische kennis maken we een gedegen plan. Door samen tijd te steken in het voortraject komen we tot een optimaal resultaat.

Servicegericht

Wanneer een project is opgeleverd, houdt het voor ons niet op. Wij beschikken over deugdelijke garanties en onze storingsdienst is 24/7 beschikbaar.

“Maatwerk van het hoogste niveau binnen de bouwtechnische mogelijkheden.”

Kom in contact

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via telefoon, mail of vul onderstaand formulier in.
Facebook


Linkedin

Website: Horeman Design